Vinduer og døre

VINDUER OG DØRE

Hvad end grunden måtte være for, at I skal have skiftet vinduer eller døre, så tager AS Totalbyg sig gerne af det, med et smil på læberne.

Et af de hyppigste årsager til at det er ved at være tid til at få skiftet er vindm vejret og almindelig slitage. Disse kan gøre både vinduer og døre både slidte og utætte. Ved at få skifte ud slipper I også for træk i boligen, sparer penge på varmeregningen og ikke mindst, så bliver jeres pænere at kigge på – både udvendigt og indvendigt.

Vindue og dør montering

Inden vi påbegynder monteringen kommer vi altid ud til et syn, samt at få en uforpligtende snak med jer. Når vi udskifter vinduer og døre, tilbyder vi levering og montering med færdige produkter fra nogle af Danmarks bedste fabrikker. I vores sortiment er der noget for enhver smag i døre og vinduer til priser der er til at have med at gøre.

Står i allerede med vinduer og døre, som blot behøver montering, så står vi selvfølgelig også klar til at ordne dette for jer – i alle rum i jeres bolig. Fra kælder til loftrum. I skal derfor ikke føle jer tvunget til at benytte os, for at finde frem til de elementer i har behov for.

Vi rådgiver jer altid om valg af materialer og produkter – således at vi finder netop den kombination, der passer perfekt til jer og jeres hjem.