Trægulv

TRÆGULV

Et trægulv bliver med tiden slidt ned ved kontinuerlig brug. Sådan er det bare. Det kan både gå hen og blive kedeligt at se på, samtidig med at det har mulighed for at blive ubehageligt at gå på. Hvis dette er tilfældet hos jer, så er det måske på tide med en gulvrenovering på jeres trægulv.

Vi, hos AS Totalbyg, står derfor til rådighed for at puste nyt liv, i jeres trægulv. Vi leverer gulrenovering til jeres trægulv til en konkurrencedygtigt pris. Vi arbejder altid med grundighed som fokuspunkt og vi mener, at vi med denne indgangsvinkel, når frem til de bedste resultater.

Erfaring indenfor trægulv

Med rygsækken fuld af erfaring indenfor tømrerfaget, står vi godt rustet til at tage vare om jeres gulv. Vi sikrer at alle detaljerne sidder lige i skabet. Når du vælger AS Totalbyg til at tage hånd om jeres trægulvsopgave, får du grundig rådgivning om materialevalg og hvilken fremgangsmåde vi mener vil høste de bedste resultater.

Om der er tale om at få lagt nyt gulv enten alene, eller som en del af en større renovationsopgave, er vi et godt valg, hvis du ønsker de bedste resultater. Vi syner altid en opgave, inden vi kommer med et uforpligtende tilbud.