Gipsarbejde

GIPSARBEJDE

Gips er et meget fleksibelt og alsidigt materiale, der kan bruges en masse forskellige steder. Gips er både brandsikkert og lyddæmpende, og ikke mindst nemt og hurtigt at sætte op – du behøver derfor ikke sætter flere uger af, grundet håndværkerbesøg.

Hvis I står og har behov for at få opsat enten gipsvægge eller gipsplader, så kan I helt rolig overlade denne opgave til AS Totalbyg. Der er mange fordele ved at benytte gips som byggemateriale – men vigtigst er dog, at gips både er god isolering, samtidig med at det kræver mindre efterarbejde.

AS Totalbyg står derfor klar til at vare om jeres gipsarbejde. Vi rådgiver jer om alt omhandlende gipsarbejdet, og imødekommer selvfølgelig jeres ønsker om dette.

Hurtigt og godt resultat

Opsætning af en gipsvæg er en god løsning, hvis I har behov for rumdeling i jeres ejendom. Gips er et nemt materiale at arbejde med og det skæres let til, så den helt rigtige form kan findes. Oven i dette er gips både pænt og har en glat overflade, så det problemfrit kan passe ind.

Der er mange fordele ved at benytte sig af en gipsvæg, men det nok vigtigste for jer, er at det er tidsbesparende, fordi gipsvægge ikke skal tørre. For at få det pæneste resultat, skal der dog stadig spartling, glasfilt- eller glasvævklædes og malerarbejde efter opsætningen af gipsvæggen er færdiggjort.

Faglærte håndværkere til din gipsvæg

Gør-det-selv opsætning af gipsvægge er ikke umuligt. Men det kræver dog stadig en hel del. Vi anbefaler derfor klart, at få faglærte håndværkere, til at klare ærterne for jer. Vores dygtige team af faglærte tømrer har taget sig af denne slags opgaver igennem en lang årrække, og har derfor den nødvendige snilde, til at kunne tage sig af dette – uden nogen slinger i valsen.