Tømrer

TØMRER

Vi har flere års erfaring indenfor tømrerbranchen og har efterhånden prøvet lidt af hvert. Om I så skal have lavet tag, gipsvæg eller skal have sat vinduer i, så står vi klar med et smil på læben og tager hånd om netop jeres opgave.

Hos AS Totalbyg har vi et professionelt og effektivt team af tømrere. Vi har i mere end 10 år udbudt professionelle tømrer løsninger til kunder i hele storkøbenhavn. Vi tager vare om opgave – store som små. Så det betyder intet, om der blot er tale om en ét-værelses lejlighed eller et kontor.

Godt samarbejde

Hos AS Totalbyg, lægger vi altid stor vægt på et tæt samarbejde med vores kunder og vi mener at det bedste resultat, kommer gennem god kommunikation. Samtidig benytter vi os, så ofte som muligt, af miljøvenlige kvalitetsprodukter, således at hverken du eller miljøet lider overlast.

Hvad er prisen?

Priserne for tømreropgaver hos AS Totalbyg afhænger typisk af hvilken slags opgave der er tale om og hvilket omfang det er i. I er mere end velkommen til at kontakte os for at tage en uforpligtende snak med os, så vi sammen kan finde ud af, hvilken tømreropgave der vil passe perfekt til jer, samt hvilken pris vi kommer frem til. Vi glæder os til at høre fra jer.