Pudsearbejde

PUDSEARBEJDE

Der kan være mange grunde til, at I føler at det er på tide med en pudsning af jeres hus, og hvor denne pudsning end måtte ske, så står AS Totalbyg klar til at tage vare om det. Muligheden for at være gør-det-selv, er der selvfølgelig – men vi mener, at det bedste håndværk kommer i hus, hvis det er et uddannet og dygtigt team, der udfører opgaven.

Det kræver en fagkyndig, at vide hvad der kan-/ og ikke kan pudses på, da hver overflade er unik og kræver sit helt eget, at få gjort pænt og nydeligt igen. Det går f.eks an på om det er en beton eller gasbetonmur, om overfladen er malet, om muren er ny eller gammel osv.

Når vi udfører pudsearbejde for jer, imødekommer vi altid jeres ønsker og behov og sætter en dyd i at udfører et godt stykke arbejde.

Hvorfor pudse den murede facade?

Murede facader er nogle af de mest normale facader, som vi har i Danmark. Og selvom murstensvægge ikke kræver den store vedligeholdelse, så kan der dog stadig opstå problemer med tiden. Problemer som kan ende med at koste jer dyrt, både på den økonomiske front, såvel som livskvalitet mæssigt.

Pudsning kan være en oplagt mulighed, når du f.eks skal have repareret en gammel mur hvis:

  • Der er kommet skader i størstedelen af stenene.
  • Overfladen på stenene er begyndt at skalle af.
  • Fugen er blevet beskadet. F.eks at de er ujævne.
  • Der er murbier, som har lavet gange i fugerne.

Det er derfor fornuftigt at få pudset muren op, hvis der er behov. Hvis I er usikre om jeres murede facade har behov for en kærlig hånd, så er I mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.