FLISER

Står I og har behov for at få lagt nye fliser til jeres hjem? Så led ikke længere. Hos AS Totalbyg varetager vi lægning af jeres fliser, så I kan læne jer tilbage og nyde synet, uden at få sved på panden.

Lægning af fliser er en kompliceret opgave og det kan derfor godt betale sig, at hyre en dygtigt fagperson til at klare ærter for jer. Hos AS Totalbyg har vi et dygtigt hold af medarbejdere, der er specialister i fliselægning og har flere års erfaring med dette.

Vi lægger fliser både hos private kunder, virksomheder og ejendomsforeninger, og skulle I have spørgsmål eller behov for rådgivning, så står vi selvfølgelig også klar til dette.

Nye fliser til jeres hjem

Det kræver en rolig hånd og et øje for kvalitet, at få lagt fliser, der skal se pænt ud. Alle mennesker kan lægge fliser, men skal det gode resultat i hus, så er det ikke en dum investering, at få fagkyndige til at klare opgaven for jer.

Vores dygtige team har, gennem årenes løb, lagt et hav af fliser. Om I ønsker at få lagt fliser i jeres bryggers, badeværelse eller i jeres køkken, så kan I være trygge ved, at vi er lige indenfor rækkevidde. Så står I og overveje at få lagt nye fliser i hjemmet, så tøv ikke længere. Vi er kun en henvendelse væk.

Vi imødekommer altid jeres ønsker og rådgiver jer gerne inden påbegyndelse af en ny opgave. Om end I måtte have spørgsmål om valg af flisetype eller opgaven som helhed, så er vi altid parate på at svare på jeres spørgsmål.