Murer

MURER

Vores dygtige team af murer har mange års erfaring og har stiftet bekendtskab med lidt af hvert indenfor murerfaget. Om I så skal have lavet fliser, pudsearbejde eller andet, så står vi klar til at tage hånd om netop jeres opgave.

Hos AS Totalbyg har vi et professionelt og effektivt team af murere. Vi har i mere end 10 år udbudt professionelle murerløsninger til kunder i hele storkøbenhavn. Vi tager vare om opgave – store som små.

Vi har en rygsæk fyldt med erfaring og ekspertise med murerarbejde. Vi har uddannede murere, som gennem årene af støbt et utal af huse hele året rundt. Vi ved derfor hvordan mørtel, mursten og beton skal behandles under forskellige vejrorhold og hvordan vi kommer frem til et resultat som begge parter kan være stolte og tilfredse med.

Derudover har vi også murere, som er specialister i flisearbejde, som står klar til at varetage flisebelægning overalt i huse og ejendomme – selvfølgelig med et smil på læben og service i topklasse.

Godt samarbejde skaber resultater

Hos AS Totalbyg, lægger vi altid stor vægt på et tæt samarbejde med vores kunder og vi mener at det bedste resultat, kommer gennem god kommunikation. Samtidig benytter vi os, så ofte som muligt, af miljøvenlige kvalitetsprodukter, således at hverken du eller miljøet lider overlast.

Hvad er prisen?

Priserne for mureropgaver hos AS Totalbyg afhænger typisk af hvilken slags opgave der er tale om og hvilket omfang det er i. I er mere end velkommen til at kontakte os for at tage en uforpligtende snak med os, så vi sammen kan finde ud af, hvilken tømreropgave der vil passe perfekt til jer, samt hvilken pris vi kommer frem til. Vi glæder os til at høre fra jer.