Spartel

SPARTEL

Har dit grundlag behov for en opfriskning inden et nyt lag maling bliver lagt på det? Så står AS Totalbyg klar til at tage hånd om dette. Det lyder måske lige til og egentlig ikke så svært lige at tage fat om en spartel og en omgang polyfilla – men det er ikke bare lige til. For at få de bedste resultater kræver det ekspertise og en rolig hånd, noget som vi hos AS Totalbyg har!

Kvalitetsbevidst spartelarbejde

Som vi fik slået fast, er det ikke helt lige til, at få lavet et godt og grundigt spartelarbejde. Det kræver teknik, erfaring og ekspertise, noget som AS Totalbyg har rigeligt med. Her drager vi af vores erfaring for at give jer det perfekte resultat – uanset hvad jeres plan med overfladen er.

Vi spartler alle typer af overflader og kan, med vores erfaring, vurdere hvordan hver enkelt overflade skal behandles og spartles. Hos os, er en overflade ikke bare en overflade, og vi tager altid udgangspunkt i, hvilken slags væg vi har med at gøre, inden vi går i gang med at spartle den.

Inden vi går i gang med vores spartelarbejde undersøger vi altid, om der måtte være andre skavanker ved overfladen, som eventuelt skal rettes op på. Om der end er tale om huller, revner eller andre fejl, så vil vi vurdere disse og gøre overfladen arbejdsklar.

Efter spartlingen, er det op til jer, om I ønsker mere arbejde på overfladen. Vi opsætter gerne filt eller væv, inden overfladen eventuelt skal males.

Spartel arbejde og mere til

Et godt resultat kommer aldrig i hus, uden et ordentligt fundament. Vi mener derfor at et godt og gennemarbejdet spartelarbejde er yderst vigtigt.

Når vi er færdige med vores spartling, har I mulighed for at vi opsætter enten filt eller væk.

Hvis I ikke føler jer helt sikre på, hvad forskellen egentlig er mellem disse to, så frygt ej:

  • Filt: Filt kan opsættes, hvor I ønsker at give jeres væg en meget fin struktur.
  • Væv: Væv er lidt grovere i strukturen og bruges hyppigst hvis der ønskes et lidt mere råt og tekstureret look.

Men hvad de begge dog har tilfælles er, at de styrker væggen, når den efter spartelarbejdet er udjævnet og er fri for huller, revner og andre skavanker. Efter dette sætter vi tape over, således at vi har bedre styr under selve malerarbejdet, men vi maler også gerne direkte ovenpå enten filtet eller vævet. Med en god spartling inden, vil det endelige resultat bliver allerbedst.