Malerarbejde

MALERARBEJDE

Står I og har behov for en hånd til at tage vare om jeres maleropgave? Så led ikke videre end AS Totalbyg.

Vi løser alle slags malerarbejde med et fokus på høj kvalitet og gennemarbejdet resultat. Et professionelt resultat, kræver altid god maling og et fokus på detaljer, noget som vi hos AS Totalbyg har. Vi leverer altid et godt og grundigt stykke malerarbejde og vi står altid klar, til at tage vare om netop din opgave – hvad end det måtte være.

Malerarbejde mellem himmel og jord

Vi tager hånd om maling af alle jeres flader – og vi mener alle. Vi tager vare om alle maleropgaver mellem himmel og jord, og vi er derfor også mere end kvalificeret til at tage vare om jeres maleropgave.

Uanset hvilken slags malerarbejde I har behov for, så ved vi hvordan man når til måls med det bedst mulige resultat. Vi stræber altid imod at udfører et stykke arbejde, som især I kan være stolte og glade for. Det er jo trods alt jer der skal kigge på det, de næste mange år.

Vores dygtige team af malere brænder alle sammen for at udfører et godt stykke arbejde. For os er malerfaget ikke bare et arbejde, det er en livsstil og vi finder glæder i at kunne stå stolte tilbage, med et godt udført stykke arbejde.

Desuden står vi også klar til at opsætte filt eller væv indene vi begynder vores malerarbejde – hvis det er nødvendigt.

Maling med kvalitet

Når vi er ude hos jer, for at gennemfører vores malerarbejde, benytter vi os kun af det absolut bedste materiale. Det er det eneste der kan betale sig, da chancen for at maling falmer og krakelere er langt højere, ved brug af materiale af dårlig kvalitet.

Du har måske tidligere selv prøvet at male og erfaret at der skal helt op imod fem eller seks lag til, før det dækker. Dette er netop hvad der kan ske, hvis man benytter sig af maling, af ringere kvalitet. Vi kan derfor betrygge jer med, at vi med glæde vil stå for malingen af jeres bolig eller ejendom, og så endda til en yderst konkurrencedygtig pris.