FILT

Mange har garanteret selv forsøgt sig tidligere, med at sætte et filt tapet op og mindst lige så mange har måtte indse, at det ikke er så ligetil, som man skulle tro. Hos AS Totalbyg tager vi gerne hånd om opsætningen af jeres filt tapet, så i kan læne jer tilbage, og nyde synet af det færdige resultat, uden sved på panden.

Vi har mange års erfaring med opsætning af filt, væv og tapet. Vi står derfor godt rustet til at yde dig en god service og et godt stykke arbejde.

Effekt filtopsætning

Filt er, sammen med væv, et af de mest populære former for vægbeklædning i Danmark og får at nå til det perfekte resultat er det vigtigt med tilpas vejledning og kunnen. Der findes mange typer af filt af forskellig kvalitet, så det er derfor rigtigt vigtigt at finde det helt rigtigt og vi hjælper derfor gerne til, med gode råd og ideer til hvordan vi sammen når frem til det perfekte resultat til netop jeres ejendom.
Grundet vores erfaring inden for faget kan vi garanterer jer et professionelt stykke arbejde med et perfekt slutresultat. Arbejdet bliver altid udført hurtigt og effektivt, så hele processen er til mindst mulig gene for jer, jeres familie eller jeres medarbejdere.

Vi opsætter filt både hos i privaten såvel som på erhverv.