Facademaling

FACADEMALING

Har årstiderne været hårde ved jeres facader? Frygt ej! Hos AS Totalbyg tager vi med glæde hånd, om at friske jeres facader op, så de ser nye og indbydende ud. AS Totalbyg kommer gerne forbi og udreder jeres ejendoms facader.

Alle ejendomme vil se langt mere velholdte ud, efter en god omgang facademaling. Oveni, at det ser bedre ud, vil ejendommens værdi og stige, hvilket jo heller ikke er helt dårligt.

Vi tager hånd om alle slags kunder – om det er til privaten eller i erhvervssammenhæng.

Jævnlig facade maling er vigtigt

Det er nødvendigt at male facader med jævne mellemrum, da maling ved tiden altid vil krakke af, falme og blive slidt. En ejendoms facade er det første kunder eller besøgende ser, og her kan en opfriskning af facaden helt klart hjælpe.

Vi anbefaler derfor klart, at der sørges for jævnligt at få malet facaderne op – noget som vi hellere end gerne vil hjælpe jer med. Vores dygtige team af malere har mange års erfaring med facademaling og står klar til at gøre jeres facade fin og præsentabel igen.

Vi maler facaden op, med alle former for facademaling, afhængigt af hvilken I ønsker. Vi skaber et resultat, der får enhver ejendom til at se mere velholdt ud. Om I ønsker at beholde den eksisterende farve, eller om det er nu I tager chancen og får malet facaden i antracitgrå som I altid har drømt om. Hvad end I har behov for, så tager vi os af det.

Kvalitetsbevidst facademaling

AS Totalbyg har ekspertise til at male alle former for facader og vi kan løse alt fra en lille husfacade til en stor virksomhedsfacade. Vi har den påkrævede erfaring og udstyr til at tage vare om alt dette og mere til.

Vi forsøger altid at være så diskrete som muligt, så I møder mindst mulig modstand i jeres hverdag, mens vi maler. Skulle i undervejs have spørgsmål til os, er det ikke værre, end at I tager fat i en af vores malermestre, som er ude og male hos jer. Har i behov for rådgivning om produkter eller generelle spørgsmål, står vi altid klar til at rådgive jer således at vi får det bedst mulige samarbejde.